5: Electric Commerce and Enterprise Useful resource Planning Essay

п»їChapter 05: Electric and Portable Commerce and Enterprise Devices

TRUE/FALSE

1 ) The length of the sales process for the normal B2B deal is much much longer and involves more decision makers than for the conventional C2C sales.

ANS: TPTS: 1REF: An Introduction To Electronic Commerce

2 . The B2C market holds more of the information headlines, nevertheless the B2B marketplace is considerably larger and is developing more rapidly.

ANS: TPTS: 1REF: An Introduction To Electronic Trade

3. Forrester Research predictions that the amount of mobile business will reach $31 billion by 2016 or regarding one-third in the total B2C e-commerce sales.

ANS: FPTS: 1REF: Portable Commerce

four. The market pertaining to mobile trade in North America is growing old much later than in Western The european union and Asia.

ANS: TPTS: 1REF: Portable Commerce

five. P-cards works extremely well for a number of purposes, which include storing a user's economical facts, medical health insurance data, credit-based card numbers, and network id codes and passwords.

ANS: FPTS: one particular

REF: Ecommerce And M-Commerce Technology System

6. The sector of wholesale web commerce is investing in MRO goods and services.

ANS: TPTS: 1REF: Digital And Mobile Commerce Applications

7. An electric exchange permits competitors and suppliers to get and sell merchandise, trade industry information, and run back-office operations.

ANS: TPTS: 1REF: Electronic And Mobile Trade Applications

8. The practice of market segmentation divides the pool of potential suppliers in subgroups usually defined with regards to the size of the subgroup.

ANS: FPTS: 1REF: Electronic And Mobile Business Applications

being unfaithful. AdMob is known as a mobile advertising and marketing provider that serves up advertisings for shows on BUSINESS-ON-BUSINESS Web sites and it is part of Google earning over $10 billion per year in advertising income.

ANS: FPTS: 1REF: Electronic And Portable Commerce Applications

10. Over 300 billion coupons are distributed each year in North America however , less than 2% of those coupons are redeemed.

ANS: TPTS: 1REF: Electronic And Mobile Business Applications

11. Although transformation to an e-commerce or m-commerce system allows organizations to reduce the cost of organization, it almost never results in improved accuracy of order digesting and order fulfillment.

ANS: FPTS: 1REF: Electronic And Mobile Business Applications

12. Over 95% of Site visitors leave a buying site with no making a purchase; retargeting is a technique to recapture these kinds of shoppers.

ANS: TPTS: 1REF: Electronic And Mobile Business Applications

13. During the new economic downturn, various people and businesses have got turned to batering as a means of gaining goods and services and many Web sites have been completely created to support this activity.

ANS: TPTS: 1REF: Electronic digital And Mobile Commerce Applications

14. A certificate authority is a dependable third-party firm that assures that people granted digital accreditation are, in fact , who they claim to be.

ANS: TPTS: 1

REF: E-Commerce And M-Commerce Technology Infrastructure

15. A charge card is yet another name for a credit card, that they both have precisely the same rules and restrictions.

ANS: FPTS: you

REF: Ecommerce And M-Commerce Technology System

16. Digital certificates verify both customer and supplier identities in an e-commerce transaction.

ANS: TPTS: 1

REF: E-Commerce And M-Commerce Technology Infrastructure

seventeen. The Protect Sockets Coating communicates process secures delicate data linked to e-commerce yet without the utilization of encryption.

ANS: FPTS: 1

REF: E-Commerce And M-Commerce Technology Infrastructure

18. Transaction processing devices and procedure data that describes important business ventures.

ANS: TPTS: 1REF: An Overview Of Purchase Processing Devices

19. Supply data motorisation is the catch and quick processing of transaction info.

ANS: FPTS: 1REF: An understanding Of Deal Processing...



Multicultural Advertising Essay

Related

Category

News